Polise bombalı tuzak: 17 yaralı

Haber Giriş : 05 Ağustos 2006 07:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da teröristler, önce bir bankada ses bombası daha sonra da inceleme yapmaya gelen polislerin araçlarının yakınında tahrip gücü yüksek ikinci bomba patlattı. Patlamada 11'i polis 17 kişi yaralandı.

Kentin en işlek yeri olan Alimünif Caddesi Beşocak Meydanı yakınında bulunan Oyakbank Küçüksaat Şubesi ATM'sinde saat 13.00'de bir patlama meydana geldi. Ses bombasının neden olduğu patlamayı araştırmak için bankaya gelen polis ekipleri ve gazetecilerin araçlarını park ettiği yerde ilk patlamadan 10 dakika sonra ikinci bir patlama daha oldu.

2'Sİ AĞIR Parça tesirli olan ikinci bombanın patlaması sonucu Asayiş Ekipleri Grup Amiri başkomiser Ahmet Yener Uysal, 8 polis memuru, 2 polis okulu öğrencisi ve aralarında banka güvenlik görevlisiyle tezgahtarın da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Patlama yerinde bulunan bazı gazeteciler şoka girip geçici işitme kaybı yaşadılar. Adana Devlet Hastanesi ile Başkent Başkent Üniversitesi Seyhan ve Yüreğir Hastaneleri'ne götürülen yaralı polislerden 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber